Verjaardagsfeestjes bij of door BabaLOCA? Natuurlijk!!

WE KUNNEN WEER!! Joehoe!!

 

Een uniek verjaardagsfeestje helemaal naar de wensen van de jarige?  Daar staan wij voor!

Kies jij voor een muzikaal pak met heel wat speelplezier in de tuin tussen de dieren? Of liever een echte maak- of knutselsessie?  Of maak je liever iets uit klei? Of misschien heb jij zelf wel een lumineus, schitterend en bruisend idee? Iets wat thuis misschien stiekem niet kan, maar waar je al lang van droomt? Of een combinatie van dit alles? Niets is te gek bij BabaLOCA! Zolang de jarige maar in de kijker staat!

In overleg met feestvarkentje en ouders wordt een thema of idee gekozen. Daarna wordt een workshop op maat van de jarige, de leeftijdsgroep (tussen 4 en 14 jaar), de locatie en het tijdstip uitgewerkt. Een keuze uit enkele voorstellen zal leiden tot jouw unieke verjaardagsfeestje!

Kostprijs?

16 euro per aanwezig kind. De jarige feest altijd gratis mee!

Extra smoefel kan bijgeboekt worden aan 4 euro per kind. Pannenkoeken, ‘klakkaars’, donuts, taart, ijs, fruit, gezonde snacks, of misschien wel zelf aan het koken met cupcakes of popcakes of…?  Dat kan vooraf gekozen worden. (Drankjes zijn inbegrepen)

Feestjes kunnen voorlopig enkel bij BabaLOCA zelf .

Feestjes kunnen op zaterdagnamiddag van 14u-17u, of van 16u-19u, of in overleg op een ander moment (volgens beschikbaarheid ->mail voor vrije plaatsen!).

Neem gerust contact op voor meer info!
Let’s have a party!

Boek nu een verjaardagsfeestje